Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK iftar yemeği verdi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK iftar yemeği verdi. Kemalpaşa belediye başkanı Akçicek halka  açık şekilde olarak beldede iftar yemeği verdi. Kemalpaşa merkez parkında yapılan iftar yemeğine yaklaşık olarak 350 kişi katılırken yemeğe Hopa kaymakamı Mehmet Ali Özkan eski CHP Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, Eski Kemalpaşa belediye başkanı Yalçın Emiralioglu, Hopa müftüsü Selami Aydın, CHP Hopa ilçe başkanı ve yönetiminin  yanı sıra Kemalpaşa belediyesi encümenleri  Kemalpaşa polis teşkilatı  ve vatandaşlar katıldı.

Kemalpaşa belediye başkanı Ergül Akçicek “yapmış olduğumuz yemek ve iftar bu yıl ilk oldu,  bundan sora ki senelerde elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her yıl yapmayı planlıyoruz.  Bunu beldede geleneksel hale getirmek istiyoruz katılan herkese teşekkür ederim belde halkı ve katılımcılar bizlere onur yaşattılar ramazan ayının güzelliklerini bizde Kemalpaşa da yaşayarak belde halkının kaynaşması belediye ve vatandaşla içli dişli olarak daha güzel yarınlar için hep beraber olalım istedik”  dedi.