ŞEHİR MERKEZİ ARAÇ VE YAYA TRAFİK AKIŞINA YÖN VERİLMESİ
   Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK göreve gelir gelmez Beldenin sorunlarından öncelikli olan yol genişleme ile şehir içi araç ve yaya trafiği sorununa el attı.

Beldemiz Cumhuriyet Mahallesi Barış  (Lise) Caddesi girişinde Mülkiyeti vatandaşlarımıza ait olan parsellerin dolgusu yapılarak yaklaşık 2000 m2 lik alanda  100’ e yakın aracın park yapabileceği alan oluşturulma çalışmalarına başlandı.

Yine 2013 yılı içerisinde Cumhuriyet Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk caddesi üzerinde belde sakinlerimzden bir vatandaşımıza ait parselde yapılan alan düzenlemesi ile 50 araçlık park yeri hizmete açılmıştır.

Başkan AKÇİÇEK çalışmaları yerinde takip ederek yapılan  park düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra Trafik Polisi ekipleri ve Belediyemiz Zabıta görevlileri ile beraber eşgüdümlü olarak trafik denetlemeleri yapılacaktır.

Başkan AKÇİÇEK orada bulunan vatandaşlarla yaptığı sohbette Araç park alanını ne kadar tasarruflu kullanırsak o derece fazla aracın yer almasını sağlar ve de  şehir içerisi araç ve yaya trafik sıkışıklığını azaltmış oluruz dedi.