İLÇEMİZ HALKI İLE TİYATRO DA BULUŞTUK

Belediyemiz organizasyonunda Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibinin 01.10.2019 tarihinde Gün içerisinde Tüm okullarımızda öğrencilerimize Masal Atölyesi ve İstiklal Yolu Tiyatro oyunu oynandı. Yine aynı günün akşamı saat 19.00 da Kemalpaşa Lila Düğün Salonunda Yetişkinlere Yaşar Kemal' in önemli eseri İNCE MEMED isimli oyununu tüm halkımız ile buluşturduk. Tüm oyuncularımıza emeğinden dolayı çok değerli İlçe Halkımıza da katılımından dolayı şükranlarımız sunuyoruz.

Yeni bir Tiyatro etkinliğinde buluşmak üzere esen kalın.

Kemalpaşa Belediye Başkanı