• Favorilere Ekle

Yarın
4° 2°
Kemalpaşa Atmaca Halkalama ve Salım Şenliği

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12.Bölge Müdürlüğünün Eşgüdümünde; Kemalpaşa Kaymakamlığı, Kemalpaşa Belediye Başkanlığı ve Kemalpaşa Atıcılık ve Atmacacılık Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği’nin ev sahipliğinde, Hopa, Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Pazar, Çayeli ve Rize Atmacacılık Derneklerinin katılımı ile organize edilen “ATMACA HALKALAMA VE SALIM ŞENLİĞİ” Düzenlendi.

Yeni ilçemiz Kemalpaşa’nın Köprücü Köyünde, Bu yıl 6.cısı Düzenlenen Atmaca Halkalama ve Salım Şenliğine Artvin Valisi Yılmaz DORUK, Kemalpaşa Kaymakamı, Mehmet Kemal AKPINAR, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak CANPOLAT, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK, Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN, Hopa Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent YAZICI, Hopa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Kemalpaşa, Hopa, Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Pazar, Çayeli ve Rize Atmacacılık Dernek Başkanları, çeşitli Kurum Amirleri, Siyasi Parti yöneticileri, avcılar, davetliler ve yöre halkı katıldı.
   Şenlikte Kemalpaşa Atmacacılar Derneği Başkanı, Kemalpaşa Belediye Başkanı, Kemalpaşa Kaymakamı ve Artvin Valisi Konuşma Yaptı. Konuşmaların ardından halkalanan atmacalar doğaya salındı.  Salınımın Ardından Davetlilere verilen yemeğe geçildi. Tulum ve Kaval Gösterisinin ardından Şenlik sona erdi.

Haber: www.kemalpasa.bel.tr
Fotoğraflar :© Yale