Artvin Belediye Başkanından Kemalpaşa Belediye Başkanına Ziyaret
   Kocatepe’den Akçiçek’e “Hayırlı Olsun!” Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kendisi gibi son yerel seçimlerde Belediye Başkanı olan Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i ziyaret ederek “Hayırlı Olsun!” dedi ve başarı temennisinde bulundu. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kendisine gerçekleştirilen “Hayırlı Olsun!” ziyaretlerinden fırsat bulduğu anlarda diğer belediyelere ziyaretlerde bulunuyor.

Bu kapsamda Kemalpaşa Belde Belediyesi’ne ziyarete giden Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Ergül Akçiçek ile belediye personeli karşıladı. Sıcak bir şekilde gerçekleştirilen karşılamanın ardından iki başkan makama geçerek bir süre sohbet ettiler. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğuna değinen Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, seçim yarışının sona erdiğini ve kazanan adayların artık hizmet yarışının başladığına vurgu yaparak Kemalpaşa Beldesi’nde seçim kazanan CHP’li Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’e görevinde başarı dilemek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Artvin Belediyesi’nin bir nevi tüm ilçe ve belde belediyelerin ağabeyi niteliğinde olduğunun altını çizen Başkan Kocatepe, AK Parti’nin 7 Belediyesi’nin bulunduğunu; ancak CHP’li olan iki belediyenin de herhangi bir ayrımcılık görmeyeceğine inandığını ifade etti. Artvin Belediyesi olarak tüm belediyelere imkanları doğrultusunda destek olmaya çalışacaklarını söyleyen Başkan Kocatepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Artvin’e gelen teknik ekibin proje çalışmalarından tüm belediyelerin de yararlanmasını arzuladıklarını dile getirdi. Başkan Kocatepe, çöp sorununu gündeme getirirken bu sorunu çözecek olan “Çoruh Havzası Katı Atık Depolama Projesi” üyesi belediyelerin yeni dönem ilk toplantısının Artvin’de gerçekleştirileceğini hatırlatırken bu sorunun Artvin’deki tüm belediyelerin ortak sorunu olduğunu belirterek el ele vererek bu sorunları çözeceklerini söyledi.

Bu toplantıda Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i de aralarında görmeyi arzuladıklarını vurgulayan Mehmet Kocatepe, Akçiçek’e görevinde başarı diledi. Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ise nezaketinden dolayı Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkür ederken, kendisinin de kısa süre içerisinde Artvin Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştireceğini ve Başkan Kocatepe’ye bizzat makamında “Hayırlı Olsun” dileyerek başarı temennisinde bulunacağını ifade etti. Artvin Belediyesi’nin Kemalpaşa Belde Belediyesi’ne çalışmalarında destek olmasından mutlu olacaklarını belirterek, siyasetin bir kenara bırakıldığını artık hizmet döneminin başladığını vurguladı. Katı Atık Depolama Sorununun çözümü için gerçekleştirilecek tüm toplantı ve çalışmalarda Kemalpaşa Belde Belediyesi olarak her daim bulunacaklarını ve bu çalışmalara da destek olmaya gayret göstereceklerini söyledi.

Ziyarete AK Parti Belde Belediye Başkan Adayı Birol Vanizor Sürprizi Artvin Belediye Başkanı Kocatepe ile Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek sohbetlerini sürdürürlerken, AK Parti’nin Kemalpaşa Belde Belediye Başkan Adayı olan Dr. Birol Vanizor’da sürpriz bir şekilde katıldı. Bu sürpriz her iki başkan tarafından da güzel bir şekilde karşılanırken, sohbet üçlü bir şekilde sürdürüldü. Ergül Akçiçek, seçim döneminin seçimde kaldığını belirterek Birol Vanizor’dan da Kemalpaşa Belediyesi’nin çalışmalarına da destek vereceğini bildiklerini ve bundan da mutlu olacağını söyledi. Birol Vanizor’da elinden geldiği ölçüde Kemalpaşa halkının en iyi hizmeti alabilmesi için katkı sağlayacağının sözünü bir kez daha yineledi. Ziyarette ayrıca CHP ve AK Parti’li belde yöneticileri de hazır bulundular.

Akçiçek, Kemalpaşa’nın ilçe olması sürecine Kocatepe’den destek istedi. Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Kemalpaşa Beldesi’nin artık ilçe olması gerektiğini, her şekilde de bunu hak ettiğini belirterek Başkan Mehmet Kocatepe’nin Kemalpaşa’nın ilçe olması yönündeki çalışmalara destek vermesini talep etti. Başkan Mehmet Kocatepe’de, elinden geldiği ölçüde destek vereceğinin sözünü verdi. Sohbet başladığı gibi yine sıcak bir şekilde sona ererken, Ergül Akçiçek, Kemalpaşa Belediye Binasının girişine kadar yolcu etti.

Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436