HOPA BELEDİYE BAŞKANINA MAKAMINDA SİLAHLA SALDIRAN ŞAHIS TESLİM OLDU

Hopa Kaymakamı Abdullah Aktaş, Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'na makamında silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin teslim olmak üzere geldiği İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında polis ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.

Aktaş, yaptığı açıklamada, saldırıyı yaptığı belirlenen T.A'nın avukatı aracılığıyla emniyete gelerek teslim olacağı yönünde bilgi verdiğini belirterek, ''Bu şahıs teslim olacağını avukatı aracılığıyla polise bildirdi. Şüpheli kişi teslim olmak üzere geldiği Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında polis ekiplerimizce gözaltına alındı. Şuanda ifadesi alınıyor ve daha sonra gerekli yasal işlemler sürdürülecek'' dedi.

Kasımoğlu, bugün makamında bulunduğu sırada silahlı saldırıya uğramış ve bacağından yaralanmıştı.

Hopa Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Kasımoğlu'nun, sevk edildiği Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Kaynak: www.hopa.gen.tr