TÜRKİYE’NİN KADIN PROFİLİNİ ORTAYA ÇIKARMAYI HEDEFLEDİK

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan çalışmalar hakkında şu bilgiyi verdi.

TÜRKİYE’NİN KADIN PROFİLİNİ ORTAYA ÇIKARMAYI HEDEFLEDİK

“CHP Kadın Kolları yerel seçim hazırlıkları kapsamında Ankara da yaptığı İl başkanları eşgüdüm toplantısının ardından, örgütsel çalışmalarını tamamlamak ortak hedef, ortak söz ve ortak eylemlere ilişkin dil birliği oluşturmak, Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak ve yöre halkıyla buluşmak amacıyla 7 ayda 7 bölge çalışmasına Karadeniz bölgesi ile başlıyor. 19-20 Eylül de Ordu başlayan program 7 ayda ANA-dolunun her köşesine ulaşmayı hedeflemekte. İlk etapta Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin-Bayburt ve Gümüşhane ile başlayan programımız Kars-Ardahan ve Iğdır ile devam edecektir..

KADININ SESİNİ PAYLAŞMAK İSTEDİK

Çalışmamız boyunca ana vurgumuz kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimiz. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses tek güç olmaya ihtiyacı var. Başarabiliriz. Bu güç kadınlardan gelecek. ANA-dolu’nun kadınlarından.
           Siyasetin kadın gücüne ihtiyacı var. Haydi, kadınlar Barış-Bolluk-Bereket için siyasete.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN KÖYÜNE DE UĞRADILAR

Bayburt’ tan sonra Trabzon’a döndük, Sürmene ilçesinde çevre ilçeler ile beraber toplantı yaptık, sonra Rize il binasında örgütle, ilçe kadın kolları ile buluşup çay konulu sunumlarını  dinledik, Başbakanın köyü Güneysu da  anonslar yapıldı, Yerel de sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik, sonrasında Arhavi ilçe başkanlığında  buluştuk, Hopa ilçesi örgütünün coşkulu karşılaması ile başladı, Hopa da Kemalpaşa belde örgütünü ziyaret ettikten sonra  Metin lokumcunun kabri ziyaret edildi sonrasında evine gidildi, Halk evleri ve HES büroları ziyaret ettik, Artvin İl örgütü binasında buluşup  2 günlük çalışma programına başladık” açıklaması yaptı.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398