Hopa Polisinin 6 ay süreyle takip ettiği uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği görevlilerince, Hopa İlçesi ve çevresinde uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik Hopa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 ay süren çalışmalar sonuçlandı.

Hopa, Arhavi ve Kemalpaşa beldesinde uyuşturucu madde yaptıkları değerlendirilen şahıslara yönelik Artvin, İstanbul, Konya ve Rize illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen planlı operasyonda toplam 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildikleri adliyede Cumhuriyet savcılığına ifade verdiler. Savcılık zanlıların tutuklanmaları talebi ile mahkemeye sevk etti. Mahkeme şahıslardan 6’sını serbest bırakırken 8’ini tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Haber: www.leventyazici.com.tr

Dolar32.486832.6170